“世界と日本の架け橋”の大貫恵美子です!
From the traditional Japanese food culture, I felt a lot of formality and courtesy following the Samurai Spirit.
本日は、服部栄養専門学校の”さばける塾”で通訳のお仕事をして来ました!!
伝統的な日本食文化には、一挙手一投足から、茶道、花道、書道と武道に続くように、形式と礼儀がたくさん感じられました。
とてもアーティスティックで、所作が美しいということを改めて認識しました。
この「海と日本プロジェクト」は、
海で進行している環境の悪化などの現状を、子供たちをはじめ、全国の人たちが「自分ごと」としてとらえ、海を未来へ引き継ぐアクションの輪を広げていくため、
日本財団、総合海洋政策本部、国土交通省が推進するプロジェクトです。
このような素晴らしいプロジェクトに参加が出来て光栄でした!!
社会に貢献する夢は、人から人へ引き継がれていきます *\(^o^)/*
“The Sea and Japan Project” spreads the circle of action, take over the sea to the future to the people of the whole country, including children to regard as “our own event” by capturing the current situation.
The deterioration of the environment is progressing in the sea.
It is a project promoted by the Nippon Foundation, the General Ocean Policy Division, and the Ministry of Land, Infrastructure and Transport.
LINE@もよろしくお願いします。
↓ ↓ ↓
【LINE@】 http://line.me/ti/p/%40cwy8351v
COMMENT